Everywhere Prints; Empremtes d’arreu, projecte expositiu col·lectiu.

Everywhere Prints 2016.

Everywhere Prints 2013.

Everywhere Prints, Empremtes d’arreu és un projecte expositiu col·lectiu nascut de la idea d’apropar l’art al públic treient-ho dels seus espais habituals.

Concebuda inicialment per ser mostrada al carrer, la seva marxa ens ha portat a incloure.la a espais interiors que, per les seves especials condicions arquitectòniques i d’us son adients per l’exhibició de les peces, apropant-la així a un nou públic.

La col·lecció està composta actualment per 35 peces totes del mateix format, una gran lona de cotó de 185×145 cm a les que artistes de tot el territori nacional han deixat la seva empremta mitjançant diferents tècniques. Ens trobem doncs amb pintures, fotografies, calcografies i art digital.

El fil conductor son les empremtes que deixen els primers exploradors al arribar a un terreny verge, inexplorat, així com, la modificació de les mateixes en arribar nous visitants. Parlem d’empremtes no només físiques, sinó també, de les deixades als sentits i a l’esperit.

La mostra va ser exhibida per primera vegada al 2013 al nucli antic La Vila de Martorell (Barcelona) amb motiu dels actes de la Fira de Primaverad’aquesta població i com presentació de la nova etapa de l’Associació d’Artistes Plàstics de Martorell com a dinamitzadors culturals i la seva residencia als tallers de Cal’Oller.

Al juny del 2013, i per petició de l’Ajuntament de Martorell la mostra va ser traslladada al Centre Cultural de la mateixa població.

Posteriorment, a Martorell s’ha fet una segona edició de l’acte, a l’octubre del 2016, coincidint amb els actes del festival d’art urbà IntArtvencion.

El futur de Everywhere prints és continuar el seu viatge, així com l’ampliació de les peces que la formen.

Actualment el comissariat disposa de la sol·licitud de més de 20 artistes per participar en la mateixa, és per això que s’està treballant en vies per al finançament del projecte.